Om hørecentret

ØRELÆGERNES HØRECENTER

TAURIS & GLÜMER

Specialister i høretab

Køb dine nye høreapparater her

Undersøgelsen

Ved førstegangsbrugere undersøges alle klienter af en ørelæge, hvor der tages stilling til, om et høreapparat kan afhjælpe de problemer høretabet giver.

Audiologiassistenten vil derefter foretage en høreprøve. Høreprøven danner grundlag for valg af høreapparat, og audiologiassistenten vil herefter kunne rådgive i valg af høreapparater, hvor der tages hensyn til klientens behov og høretabets størrelse.


Ventetid

Vi tilstræber at undgå ventetid til undersøgelse og valg af høreapparat. Tilpasning af høreapparaterne kan typisk ske indenfor en periode på 1-3 uger, efter høreprøven er foretaget.


Prøvetid

Det kan være nødvendigt at afprøve høreapparaterne i nogen tid i vante omgivelser, for at sikre, at apparaterne lever op til forventningerne. Derfor er der mulighed for at afprøve dem i op til 3 uger efter tilpasningen. I denne periode kan høreapparaterne leveres tilbage til os uden omkostninger.

Priser og tilskud

Høreapparater findes i mange prisklasser og kan erhverves for selv et mindre beløb, afhængig af hvor avanceret et apparat der ønskes.

Nedenfor ses priser i forskellige teknologiniveauer. Hvilket niveau der passer til dig, afhænger af dit høretab og hørebehov.


Priserne er pr. stk. i egenbetaling ved offentligt tilskud:

Audiologiassistent Mette Søndergaard

Basis

0 - 3.000 kr.

Mindre avanceret

3.500 - 4.500 kr.

Avanceret

5.000 - 8.000 kr

Top-avanceret

8.500 - 10.000 kr.

Regionen yder et tilskud hvert 4. år, hvis man er berettiget til høreapparater. Dette tilskud reguleres hvert år.


For 2020 er tilskuddet DKK 4.159 for det første øre og DKK 2.378 for det andet øre.


Udover det almindelige offentlige tilskud er der i visse tilfælde mulighed for at få dækket op til 85% af egenbetalingen ved hjælp af helbredstillægskort. Dette kan søges på Borgerservice. Sygesikringen “danmark” yder ligeledes tilskud til høreapparater, hvis man er aktivt medlem af gruppe 1, 2 eller 5.

Følg os på Facebook:

ØRELÆGERNES HØRECENTER  -  ØSTERGADE 4  -  8000 AARHUS C   - TLF 53805167  -  FAX 86125290   -  E-MAIL: INFO@HOERECENTER-AARHUS.DK

Copyright © TAURIS & GLÜMER All Rights Reserved